Despre


Departamentul de Activităţi Sociale se ocupă de evenimentele sociale ce au loc în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, organizând, în același timp, diverse evenimente interne pentru membrii ASD.

Petreceri

Dineul de deschidere al Facultăţii de Drept

În fiecare an, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti întâmpină, printr-un eveniment de tradiție, atât proaspeții studenți, cât şi pe aceia care revin cu plãcere la deschiderea neoficială a anului academic.

Dineul de deschidere din anul universitar 2016-2017 a avut loc în data de 6 octombrie, în incinta Terra Hall Events, reușind să atragă un număr impresionant de 1400 de participanți.

Balul bobocilor

Proaspeții studenți ai facultății, sub coordonare departamentului Activități Sociale, au pus la punct etapele alegerii Miss şi Mister Boboc printr-un spectacol inedit, devenit deja o tradiţie – Balul bobocilor. Ediția din anul 2016 a Balului Bobocilor s-a desfășurat în data de 17 noiembrie 2016,  în CLUB ONE.

Serata de Crăciun

În anul 2016, evenimentul a fost găzduit de SEVA Lounge, în data de 14 decembrie, moment ce a marcat trecerea la un nou nivel în alegerea locațiilor pentru desfășurarea evenimentelor noastre. Ca și în anul precedent, veniturile obținute în urma acestui eveniment au fost donate Secției de Oncopediatrie a Spitalului Fundeni, evenimentul păstrându-şi menirea caritabilă.

Spring Vibes

Anul acesta, tradiționala Serată a Primăverii a fost rebranduită într-un nou concept, şi anume,,Spring Vibes”. Având în spate un concept fresh și inovator, evenimentul s-a bucurat de un real succes din toate punctele de vedere, având peste 1600 de participanți și fiind cel care a pus bazele unor noi strategii de organizare și promovare a activităților noastre. ,,Spring Vibes” s-a desfășurat în data de 23 martie, în Club BOA.

“Seara de Film” reprezintă proiectul devenit tradiţie, în scurt timp, în cadrul Facultăţii de Drept. În acelaşi timp un proiect cultural şi social, “Seara de Film” aduce studenţilor Facultăţii de Drept un film celebru, oferindu-le posibilitatea de a-l viziona alături de colegi, prieteni, în cadrul plăcut al facultăţii.

“Secret Santa” reprezintă proiectul în cadrul căruia membrii Asociaţiei Studenţilor în Drept participă în mod exclusiv şi care, sărbătorind sosirea Crăciunului, oferă tuturor ocazia de a fi Moş Crăciun pentru o zi. Fiecare membru ASD oferă un cadou simbolic unui alt membru, ales aleatoriu. Evident, fiecare membru nu ştie de la cine va primi, la rândul lui, cadoul-surpriză.