Despre


Pentru buna funcționare a Asociației Studenților în Drept, resursa financiară este una dintre cele mai importante componente, iar, în acest sens, departamentul Fundraising este departamentul care are ca scop asigurarea fondurilor necesare pentru organizarea proiectelor marca ASD.

Departamente


Vezi mai mult

Astfel, domeniul principal de activitate al departamentului este reprezentat atât de atragerea de noi parteneriate și sponsorizări, cât și de menținerea colaborării existente cu partenerii Asociației Studenților în Drept. Toate acestea se realizează prin negocieri, discuții permanente cu partenerii și profesionalism. Departamentul Fundraising asigură  faptul că Asociația Studenților în Drept își respectă de fiecare dată obligațiile asumate ca urmare a încheierii unui parteneriat.

Departamentul Fundraising este un departament ”suport”, colaborând cu toate celelalte departamente. Această colaborare se realizează atât prin ajutorul oferit cu privire la aspectele contabile, cât și prin gestionarea cheltuielilor anuale ale departamentelor.