Simți uneori că viața ta de student n-ar fi completă fără voluntariat? Nu te ferești de provocări, ești dornic să cunoști oameni noi și să iei parte la cât mai multe activități? Dacă în 2020, îndemnul auzit pretutindeni era stay at home, în 2021 Asociația Studenților în Drept iți propune să nu mai stai pe gânduri și te invită să ni te alături!

Cu toții știm că majoritatea activităților au trebuit regândite în contextul actual, dar noi suntem gata să îți arătăm că și în format online poți trăi una dintre cele mai frumoase experiențe studențești!

Dacă vrei să faci parte dintr-un colectiv unit, să organizezi proiecte cu și despre studenții de la Drept și să te distrezi făcând toate acestea, te invităm să urmezi pașii de mai jos:

PASUL 1 – Scrie-ne o scrisoare de cunoaștere!

Scrisoarea ta va fi primul tău contact cu noi și ne va ajuta să ne cunoaștem reciproc! Stai liniștit, scrisoarea nu trebuie să fie formală. Încurajăm creativitatea și ieșirea din tipare, așa că ne poți scrie în orice mod crezi că ne-ar surprinde! Totuși, îți vom oferi câteva linii directoare cu privire la conținut:

  • După ce alergi în viață?
  • Dacă cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă ar fi să te descrie, ce crezi că ar spune despre tine? (Te rugăm să nu folosești numele pentru a face acest proces cât mai obiectiv posibil)
  • Spune-ne dacă ai mai făcut voluntariat și care a fost experiența ta. Dacă nu, de ce? Ce te-a motivat să aplici acum?
  • Cum lucrezi cel mai bine? Individual sau echipă? De ce?
  • Ce fel de membru ASD ai fi tu? Cu ce calități te identifici ? Totodată, te rugăm să ne spui și două dintre opțiunile tale departamentale și de ce le-ai ales.
  • Ce defecte te trag în jos?
  • Descrie-ne o situație care părea dificil de gestionat și cum ai reușit să rezolvi problema.
  • Spune-ne orice alt lucru pe care simți că ar trebui să-l știm despre tine!

P.S: Știm că ai vrea să ne spui mai multe decât îți permite scrisoarea, așa că nu ezita să atașezi scrisorii un desen, o poezie (chiar și creații proprii!) sau orice altceva prin care iți exprimi tu creativitatea și talentul!

Important: Te rugăm să ne trimiți documentul în format PDF și ai grijă să nu te semnezi și să nu incluzi numele tău/poze cu tine pentru a putea fi secretizat.

PASUL 2 – Trimite scrisoarea!

După ce te-ai asigurat că ne-ai scris tot ce ai simțit nevoia, vei încărca scrisoarea în secțiunea de mai jos.

Deadline-ul pentru trimiterea acesteia este joi, 25 februarie, ora 20:00.

PASUL 3 – Vino la interviu!

Dacă treci de etapa scrisorii, te vom invita să te programezi la interviu. Acestea se vor desfășura în perioada 1-4 martie. Vrem să cunoaștem omul din spatele scrisorii, așa că prezintă-te cu încredere și lasă emoțiile acasă!

 PASUL 4 – Mentoratul!

Dacă ai reușit să treci și de interviu, ultima etapă în procesul de recrutare o reprezintă perioada mentoratului în care, timp de 4 săptămâni, vei face echipă cu alți recruți sub îndrumarea a 2 mentori, membri ai Asociației. Vei cunoaște oameni noi, veți lucra împreună, iar la final, sperăm să ne cunoaștem de data aceasta din postura de colegi în Asociație!

You stayed at home in 2020. Now it is your time to stand out! 

*Prin trimiterea formularului ești de acord cu PRELUCRAREA DE DATE PERSONALE de către Asociația Studenților în Drept.

 

Hai și tu în ASD!