Ai așteptat cu nerăbdare momentul când vei păși din nou pe scările facultății? Sau, dimpotrivă, ești boboc și încă te întrebi ce-ți va rezerva primul tău an la drept?Dacă răspunsul tău este da la una din întrebări și, pe deasupra, dorești să faci parte dintr-un colectiv în care poți deveni cea mai buna versiune a ta, Asociația Studenților în Drept te invită să ni te alături!

Studenția trece repede și uneori poate părea că cei patru ani se scurg fără să îi trăiești la maximum. Tocmai de aceea, noi organizăm proiecte cu și despre studenți, îi reprezentăm și, mai ales, ne distrăm pe parcurs!

Cel puțin pentru noi, anilor de studenție le-ar lipsi ceva dacă nu am avea prieteniile legate în Asociație, sentimentul de apartenență sau acea senzație de împlinire când proiectul la care am contribuit și noi a ieșit așa cum trebuie.

Dacă și pe tine te-am convins că anii de studenție sunt mai frumoși cu ASD, te invităm să aplici urmând pașii de mai jos:

PASUL 1 – Scrie-ne o scrisoare de cunoaștere!

Stai linistit, nu ești ținut de niște reguli de redactare! Încurajăm creativitatea, ieșirea din tipare și apreciem stilul formal sau informal deopotrivă! Felul în care alegi să ne scrii este strict la alegerea ta (ne place să fim surprinși), dar îți vom oferi câteva puncte pe care dorim să le atingi in scrisoarea ta:

1. După ce alergi în viață?

2. Dacă cel mai bun prieten/ cea mai bună prietenă ar fi să te descrie, ce crezi că ar spune despre tine? (Te rugăm să nu folosești numele pentru a face acest proces cât mai obiectiv posibil)

3. Spune-ne dacă ai mai făcut voluntariat și care a fost experiența ta. Dacă nu, de ce? Ce te-a motivat să aplici acum?

4. Cum lucrezi cel mai bine? Individual sau în echipă? De ce?

5. Ce fel de membru ASD ai fi tu? Cu ce calități te identifici ? Totodată, te rugăm să ne spui și două dintre opțiunile tale departamentale și de ce le-ai ales.

6. Ce defecte te trag în jos?

7. Descrie-ne o situație care părea dificil de gestionat și cum ai reușit să rezolvi problema.8. Spune-ne orice alt lucru pe care simți că ar trebui să-l știm despre tine!

P.S.: Știm că ai vrea să ne spui mai multe decât îți permite scrisoarea, așa că nu ezita să atașezi scrisorii un desen, o poezie (chiar și creații proprii!) sau orice altceva prin care iți exprimi tu creativitatea și talentul!

Important: Te rugăm să ne trimiți documentul în format PDF și ai grijă să nu te semnezi sau să incluzi numele tău/ poze cu tine pentru a putea fi secretizat.

PASUL 2 – Trimite scrisoarea!

După ce te-ai asigurat că ne-ai scris tot ce ai simțit nevoia, vei încărca scrisoarea în formularul de mai jos.

Deadline-ul pentru trimiterea acesteia este vineri, 8 octombrie, ora 20:00

PASUL 3 – Vino la interviu!

Dacă treci de etapa scrisorii, te vom invita să te programezi la interviu. Acestea se vor desfășura în perioada 11-15 octombrie. Vrem să cunoaștem omul din spatele scrisorii, așa că prezintă-te cu încredere și lasă emoțiile acasă! În afara situațiilor justificate, interviurile se vor desfășura față în față.

PASUL 4 – Mentoratul!

Dacă ai reușit să treci și de interviu, ultima etapă în procesul de recrutare o reprezintă perioada mentoratului în care, timp de 4 săptămâni, vei face echipă cu alți recruți sub îndrumarea a 2 mentori, membri ai Asociației. Vei cunoaște oameni noi și veți lucra împreună pentru a ne arăta de ce să fiți voi colegii noștri!

De asemenea, ne puteți scrie oricând pentru a vă răspunde la întrebări pe adresa recrută[email protected] sau la persoanele de contact:

Teodora Burduja- 0730276105

Dragoș Gombar- 0737531321

*Desfașurarea recrutărilor, precum și orice activități subsecvente destinate recruților pot suferi modificări din cauza situației epidemiologice de la acel moment.

*Prin trimiterea formularului ești de acord cu PRELUCRAREA DE DATE PERSONALE de către Asociația Studenților în Drept.

 

Hai și tu în ASD!