INTRA IN JOC!

asd recruteaza!

Dar hai mai întâi să ne cunoaștem!

Simți că încă nu te-ai regăsit pe deplin în colectivul facultății sau că experiența academică ar avea nevoie de un ingredient în plus pentru tine?

Dacă și tu ți-ai pus problemele astea și, pe deasupra, dorești să faci parte dintr-un grup unit care te va încuraja să ieși din zona ta de confort și să evoluezi pe toate planurile, te invităm să intri în jocul ASD!

Cu toții știm că anii de studenție trec repede, dar, dacă îi trăim cum trebuie, ei ne pot aduce unele dintre cele mai frumoase și memorabile momente ale vieții noastre. Tocmai de aceea noi vrem să oferim aceste momente studenților prin proiectele pe care le organizăm, prin activitatea noastră de reprezentare a intereselor lor și, mai ales, prin faptul că, orice am face, nu uităm să ne și distrăm pe parcurs!

De asemenea, ce ar fi implicarea în activități de orice fel, dacă nu am putea să o împărtășim cu cei din jur? Asociația, pentru cei mai mulți dintre noi, reprezintă prietenii strânse, un sentiment de apartenență și munca pentru cauze care se duc dincolo de propria persoană, de care te poți bucura împreună cu colegii tăi atunci când îi vedeți rezultatele.

Dacă te regăsești în cele de mai sus și simți că anii de studenție pot fi mai frumoși cu ASD, te invităm să aplici urmând pașii de mai jos:

Scrie-ne o scrisoare de cunoaștere!

Stai liniștit, nu ești ținut de niște reguli de redactare! Încurajăm creativitatea, ieșirea din tipare și apreciem stilul formal sau informal deopotrivă! Felul în care alegi să ne scrii este strict la alegerea ta (ne place să fim surprinși), dar îți vom oferi câteva puncte pe care dorim să le atingi in scrisoarea ta:

  1. După ce alergi în viață?
  2. Dacă cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă ar fi să te descrie, ce crezi că ar spune despre tine? (Te rugăm să nu folosești numele pentru a face acest proces cât mai obiectiv posibil)
  3. Spune-ne dacă ai mai făcut voluntariat și care a fost experiența ta. Dacă nu, de ce? Ce te-a motivat să aplici acum?
  4. Cum lucrezi cel mai bine? Individual sau în echipă? De ce?
  5. Ce fel de membru ASD ai fi tu? Cu ce calități te identifici? Totodată, te rugăm să ne spui și două dintre opțiunile tale pentru departamentul ASD din care ți-ai dori să faci parte și de ce le-ai ales.
  6. Spune-ne 2 defecte de-ale tale la care ai vrea să lucrezi prin munca de voluntar ASD.
  7. Descrie-ne o situație dificilă și neprevăzută din punct de vedere organizatoric pe care ai întâmpinat-o și ce ai făcut ca să o rezolvi.
  8. Spune-ne orice alt lucru pe care simți că ar trebui să-l știm despre tine!

P.S.: Știm că ai vrea să ne spui mai multe decât îți permite scrisoarea, așa că nu ezita să atașezi scrisorii un desen, o poezie (chiar și creații proprii!) sau orice altceva prin care iți exprimi tu creativitatea și talentul!

Trimite scrisoarea!

După ce te-ai asigurat că ne-ai scris tot ce ai simțit că e nevoie ca noi să te cunoaștem, vei încărca scrisoarea în formularul de mai jos.

Deadline-ul pentru trimiterea acesteia este sâmbătă, 19 Februarie, ora 20:00.

Vino la interviu!

Dacă treci de etapa scrisorii, te vom invita să te programezi la interviu. Acestea se vor desfășura în perioada 28 Februarie – 4 Martie. Vrem să cunoaștem omul din spatele scrisorii, așa că adu autenticitatea și lasă hiperformalismul acasă! Interviurile se vor desfășura fizic, în afara situațiilor justificate care trebuie comunicate persoanelor de contact.

Mentoratul!

Dacă ai reușit să treci și de interviu, ultima etapă în procesul de recrutare o reprezintă perioada mentoratului în care, timp de 4 săptămâni, vei face echipă cu alți recruți sub îndrumarea a 2 mentori, membri ai Asociației. Vei cunoaște oameni noi și veți lucra împreună pentru a ne arăta de ce vreți să fiți colegii noștri!

De asemenea, ne puteți scrie oricând pentru a vă răspunde la întrebări pe adresa recrută[email protected] sau la persoanele de contact:

Daniela Bundă – 0731941895
Teodor Fița – 0771201908

*Desfășurarea recrutărilor, precum și orice activități subsecvente destinate recruților pot suferi modificări din cauza situației epidemiologice de la acel moment.

Important: Te rugăm să ne trimiți documentul în format PDF și ai grijă să nu te semnezi sau să incluzi numele tău/ poze cu tine pentru a putea fi secretizat.

*Prin trimiterea formularului ești de acord cu PRELUCRAREA DE DATE PERSONALE de către Asociația Studenților în Drept.

Hai Si tu In ASD!

[contact-form-7 id="31132"]