Vă era dor de Studentius? Şi nouă.

Ei bine, după ultimul examen, Studentius şi-a partajat în totalitate bunurile comune cu sesiunea, hotărârea procesului de divorţ de aceasta rămânând, pe 2 iulie 2016, definitivă şi irevocabilă. Nicio cale de atac nu mai stă în calea vacanţei fericite.

Aşadar, ce va face Studentius acum, că nu mai are mormane de cărţi de citit mai înalte decât Everestul? Cum îşi va recăpăta statutul de student liber, odată cu graţierea oferită de sosirea (parcă mult prea aşteptată) vacanţei?

  1. Nu se va mai uita, întristat, la pozele colegilor care au terminat sesiunea de la mare, ci se va duce şi el acolo. După portretul lui Studentius, noi am pune pariu că e vamaiot. Folk Youte aşteaptă, Studentius!
  2. Va recupera toate serialele la care nu s-a putut uita în sesiune. Îl bănuim pe Studentius că e fan Game of Thrones, căci legenda spune că persoanele care nu ştiu că Jon Snow a murit şi a şi înviat sunt o specie foarte rară, aflată într-un proces extinctiv accelerat.
  3. Îi va întoarce favoarea vecinului care a găurit toţi pereţii existenţi în apartamentul său, după care se pare că a trecut şi la pereţii vecinilor, în sesiune. *Studentius încă se mai gândeşte seara, în colţul său întunecat, care ar fi cel mai diabolic mod de a-şi lua revanşa*
  4. Dacă este încă anul I, II sau III, Studentius îşi permite o vacanţă liniştită. Aşa că ceva ne spune că îşi va lua super rucsacul în spate şi va călători în orice ţară îşi doreşte, căci e o bună ocazie de a vedea mai bine cum stă treaba cu Dreptul Internaţional,acum că poate spune şi el acum că e în… Drexit. Ne dorim ca, şi dacă Studentius a fost anul IV, să facă asta, pentru că ştie şi mai bine că ce îi face patrimoniul valoros sunt amintirile, nu bunurile corporale.
  5. Al doilea pariu pe care îl punem este că Studentius se va apuca de un sport extrem în vara asta, doar îl cunoaştem şi ştim că este un tip foarte cool. În plus, să fim serioşi, a supravieţuit sesiunii, ce poate fi mai extrem decât asta?

 

Studentius promite că va reveni cu o nouă postare despre cum au fost toate experienţele pe care le va bifa pe lista lui vara aceasta. Noi suntem siguri că se vor mai adăuga multe altele, pentru că vara este anotimpul în care cu toţii devenim supereroi (ok, şi în sesiune facem asta, altfel cum credeţi că citim 500 de pagini într-o noapte?).

Tu câte dintre lucrurile din lista lui Studentius le-ai bifat pentru vara asta?

 

Miruna Stoian, grupa 317